Over Kletec

Kletec is dé expert als het over automatisering van eierverwerking gaat. Wat uw vraag ook is, de engineers vinden er een oplossing voor.

Extra capaciteit? Werken in een kleine ruimte? Uw vraag vormt het uitgangspunt voor ons team. Dat kunnen we u vertellen, maar u kunt dat het beste zelf meemaken. Neem daarom contact op met Kletec voor een vrijblijvende kennismaking.

Fysieke arbeid verminderen en kwaliteit verhogen: dat is wat de machines van Kletec voor uw bedrijf kunnen doen. Stapelen en palletiseren wordt makkelijk met onze betrouwbare en complete systemen. Zo wordt eierverwerking een eitje!

Kletec is gevestigd in Barneveld en momenteel actief in meer dan 35 landen. Klanten waarderen onze no-nonsens aanpak en snelle service. Onze machines staan vrijwel nooit stil en eventuele storingen herstellen we razendsnel. Wij begrijpen dat uw bedrijf door moet draaien.

 • Experts denken met u mee
 • Voor iedere situatie een oplossing
 • Onderhoudsvrije machines
 • Razendsnelle service wereldwijd

Contact

Over Kletec
De ANT20 is een hele veilige machine. Er gaat snel een alarm af als er iets verdachts aan de hand is.

Inge van der Wiele - Beveren, België

De machine doet het altijd en het scheelt 2 uur per dag. Ik hoef niet eens uit te rekenen of de machine zich terugbetaalt, want dat zie je meteen! De samenwerking met Kletec was volgens plan en planning: complimenten!

Erik ter Maaten - Scherpenzeel

De machine neemt weinig ruimte in en is eenvoudig van opzet. Het is makkelijk werken met de machine voor een goede prijs. Prachtig!

Wim - Meer, België

Onze klanten
kiezen Kletec

Klanten weten ons te vinden vanwege onze ervaring en onze doelgerichte aanpak. Iedere machine is maatwerk, toegesneden op uw specifieke situatie.

Bekijk onze machines

 
 • eenvoudige-bediening

  Eenvoudige bediening

  Zo simpel, een handleiding is niet nodig

 • Passend in elke ruimte

  Maatwerk ontwerp: optimaal gebruik van beschikbare meters

 • cog

  Onderhoud- & storingvrij

  Geen storingen bij 98% van onze machines

Nederlandse innovatie
wereldwijd actief

Kletec is gevestigd in Barneveld en onze machines draaien inmiddels in meer dan 35 landen wereldwijd. Klanten waarderen onze no-nonsens aanpak en snelle service. Onze machines staan vrijwel nooit stil en eventuele storingen herstellen we razendsnel, ook ver buiten Nederland. Hiervoor werken we samen met betrouwbare lokale partijen.

Wij begrijpen dat uw bedrijf door moet draaien. De machines en de service van Kletec zijn zo ingericht dat uw onderneming zo weinig mogelijk stilstand heeft. Zo blijft uw rendement op het gewenste niveau en is de machine geen beperkende factor in uw productie.

 

Vraag demo aan