Onze machines

Speciaal voor het verwerken van eieren

Onze machines zijn speciaal ingericht voor automatische verwerking van consumptie- en broedeieren. Om de automatisering vlot te laten verlopen, is onze aanpak zo efficiënt mogelijk. Dit betekent dat u zonder uitleg de machine kunt bedienen. Ook neemt de machine niet meer ruimte in dan nodig en is de machine nagenoeg onderhoudsvrij.

Kletec is specialist op het gebied van traybuffers, trolleyladers, eierstapelaars en palletbeladers. Uiteraard zorgen we dat deze naadloos aansluiten op andere machines zoals de farmpacker. Onze machines verdienen zich snel terug door de flinke besparing in fysiek werk en meer tijd voor de eieren.

Nederlandse innovatie
wereldwijd actief

Kletec is gevestigd in Barneveld en onze machines draaien inmiddels in meer dan 35 landen wereldwijd. Klanten waarderen onze no-nonsens aanpak en snelle service. Onze machines staan vrijwel nooit stil en eventuele storingen herstellen we razendsnel, ook ver buiten Nederland. Hiervoor werken we samen met betrouwbare lokale partijen.

Wij begrijpen dat uw bedrijf door moet draaien. De machines en de service van Kletec zijn zo ingericht dat uw onderneming zo weinig mogelijk stilstand heeft. Zo blijft uw rendement op het gewenste niveau en is de machine geen beperkende factor in uw productie.

 

Vraag demo aan